Aire Sano: Teruel, por naturaleza

261450081261450081

Бренд

Вже 26 років у провінції Теруель працює головний штаб компанії Térvalis Group. Ця організація одна з європейських лідерів в області виробництва продуктів. Її представництва є в Алжирі, Аргентині, Іспанії, Франції, Італії, Мексиці, Португалії, Сенегалі та Україні. А товари експортують в більш ніж у 60 країн на 450 мільйонів євро в рік.

Одне з головних виробництв Térvalis Group ― Aire Sano. Там займаються створенням хамону та інших м’ясних делікатесів. Штаб-квартира Aire Sano працює в містечку Ла-Пуебла-де-Вальверде у 23 км від столиці Теруель.

Сушарки (бодеги) Aire Sano розташовані в заповідному місці на висоті 1200 м над рівнем моря. Висота забезпечує оптимальний рівень кисню для сушіння м’ясних продуктів. Саме там з’являються унікальні Jamón y Paleta de Teruel з сертифікатом DO (Denominación de origen) і D.O.P. (Denominación de Origen Protegida). Ці знаки якості видаються тільки тим товарам, що відповідають високим стандартам регіону і законам про якість м’яса в Іспанії.

Саме виробництво Aire Sano має міжнародний сертифікат управління якістю ISO 9001-2000. Тобто, на цьому підприємстві роблять все, щоб виготовляти відмінні товари для споживача, постійно вдосконалюючись та контролюючи якість. Але це не всі особливості компанії.

Виробництво

По всій провінції серед лісів і лугів розкидані ферми з розведення тварин для Aire Sano. Кожна стоїть якомога далі від міст на заповідній території. На одному кілометрі навколо можна побачити максимум 10 людей. Корм для свиней вирощують там же — на полях Теруеля. Із зерна роблять пластівці, що дозволяють тваринам швидко набрати вагу.

У Aire Sano є сертифікат AENOR в області захисту тварин. Там дбають про комфорт свинок, їх правильне харчування, контролюють весь процес від генетичного відбору до забою. Особливо строго дотримуються санітарних вимог, контролюють біобезпеку і стежать за персоналом. З цієї причини продукти Aire Sano відмічені знаком «Happy Pork» за чудові умови проживання тварин, якість продуктів і захист здоров’я покупців.

Таким чином на Aire Sano контролюють весь ланцюжок виробництва: від якості зерна до пакування готових свинячих ніг й інших делікатесів.

AENOR

Térvalis Group виділяє 10% доходу на науково-дослідні та дослідно-конструкторські роботи (НДДКР). Саме тому на виробництвах стали вирощувати тварин без антибіотиків (PLA). Вчені довели, що залишки цих ліків в м’ясі можуть порушувати мікрофлору кишківника і викликати алергію у споживачів.

Технологія PLA отримала сертифікат Іспанської асоціації стандартизації та сертифікації (AENOR) і номінована у 2017 році на премію Carrefour за інновації в галузі. У Aire Sano вважають цей проєкт самим інноваційним і важливим в м’ясному секторі світу за останні 40 років.

Ось невеликий перелік продуктів PLA, що випускають Aire Sano: іберійська свиняча корейка (50% іберійської), іберійські ковбаси та чорізо з маркуванням Aire Sano Black і Excellent Black.

X
Add to cart